menu

Truus de Groot extravaganza (4 t/m 20 november 2022)

oktober 24, 2022 10:05 Gepubliceerd door

Op 3 november 2022 verschijnt de eerste uitgave van mijn uitgeverij SAGO Press: GRIT. Truus de Groot in New York City. In het fotoboek verschijnen niet eerder gepubliceerde vintage foto’s die Truus de Groot tussen 1981 en 1989 maakte van haar woonplaats New York City.

 

Rond het verschijnen van het boek vindt in WORM, Rotterdam, een heus Truus de Groot extravaganza plaats. Van 4 t/m 20 november kan je de tentoonstelling GRIT. Truus de Groot in New York City bezoeken in WORM’s S/ash Gallery, waar de foto’s te zien zijn naast (super-8)-films gemaakt door Truus, soundscapes, documenten en voorwerpen uit haar persoonlijke archief. Truus komt naar Rotterdam voor een bijzonder Plus Instruments concert (3 november), een Expanded Radioshow (13 november), filmavond (16 november) en residentie bij WORM. Ook sluiten we aan bij Zine Camp (5-6 november) met de tentoonstelling, een talk en een workshop.

 

Van harte welkom bij de book launch & opening op donderdag 3 november!

Start: 18:00

 

Aansluitend om 20:00 is het concert – Truus de Groot speelt Plus Instruments met Mathijs Burgler (Rats On Rafts) op drums & special guests. Met support OTTO en DJ Oscar.

 

www.worm.org

www.sagopress.nl

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door leonor Faber Jonker

Commententaren zijn gesloten.